Meškinai 200cm – o kaip kitaip beprotiškai galima nustebinti merginą?

Memelio kraštasArtėjant Valentino dienai, gimtadieniams, ar draugystės metinių paminėjimui, vyrams prasideda įvairiausi galvos spazmai, skausmai, sprendžiant, kuo gi nustebinus artimąją šįkart. Dažnas žmogus dairosi socialiniuose tinkluose, ieško informacijos tinklaraščiuose, kad tik pavyktų rasti tai, kas būtų artima, miela ir patiktų merginai. Situacija tampa dar sudėtingesnė, jeigu draugystė jau tęsiasi keletą metų – pirmosios dovanos gali kilti iš patirties, iš to, ką pataria draugai, ar tai, ką visuomet norėdavai padovanoti – tačiau, kaip gi reikėtų elgtis, jeigu dauguma dovanų jau išdalinta?

Meškinai 200cm – sprendimas. Iš pirmo žvilgsnio žvelgiant, tai niekas kitas, kaip tik pliušinis žaislas, kuris nėra praktiškas, tik užima be reikalo vietos namuose. Vis dėlto, norintiems nustebinti, išeitis yra ganėtinai aiški – dviejų metrų dydžio meškinai priblokš kiekvieną, net ir daug ko mačiusias. Yra teigiama, kad dovanojant, labiausiai reikėtų orientuotis į emociją, kadangi ji yra nepamirštama. Suvokiant tai, meškinai 200cm turėtų būti tikrai netikėtas jūsų sprendimas.

Skaityti toliau

Mašinos nuoma filmams

Vienas smagiausių mašinų nuomos užsakymų tokioms įmonėms kaip www.turbonuoma.lt turėtų būti automobilių nuoma filmų filmavimui. Gal dažniau prireikia reklamos filmavimams, tačiau tikrai gali prireikti ir filmui. Kodėl tokių paslaugų žmonėms visgi prireikia?

Veiksmo filmams

Taigi, ilgalaike automobiliu nuoma yra dalykas, kuris realiai gali pasitarnauti veiksmo filmuose. Filmavus visuomet stengiamasi padaryti kuo greičiau, nes kiekviena diena su visais darbuotojų atlyginimais, visa nuomota technika kainuoja itin brangiai. Tačiau šiaip ar taip, filmai filmuojami ilgiau nei trunka vienas vestuvių savaitgalis, kurio metu mašinos ir tai prireikia tik vienam pravažiavimui. Veiksmo filmams, kuriuose mašinos susprogdinamos, dažniausiai panaudojami specialieji efektai, tačiau vis tiek tas dalykas gali įvykti ir su realia mašina, tačiau tuomet jau, žinoma, nebe su nuomota. Visgi filmams reikia gerų mašinų sukuriant mafijos, gaudynių kelyje, prabangaus gyvenimo ir pan. įspūdį.

Senoviniams filmams

NuomaKlasikinių filmų filmavimas su senovine aplinka visada yra kažkas, kas itin paglosto mums visiems akį. Smagu žiūrėti, smagu dairytis į tokius filmus, sakyti, kaip seniau viskas buvo gražu. Kuriant vintažinę aplinką, nuomojami kostiumai, siuvamos dekoracijos, pasirenkami miestų senamiesčiai, ieškoma tinkamos architektūros interjero, perkami ar skolinami senoviniai baldai ir pan. Ir žinoma – nuomojami automobiliai. Kuo senesnio reikia, tuo brangiau kainuos. Kartais prireikia tik trumpam, kelioms scenoms. Tačiau štai, jeigu filmas bus labai sėkmingas, galbūt tie, kas nuomojo mašinas, amžinai galės reklamuoti savo firmą kaip tą, kurios mašinoje sėdėjo įžymus aktorius, o gal net tokią mašiną vėliau atiduos filmo muziejui. Seniausi galbūt 1930 – ųjų juodi žvilgantys "Fordai". Ne tokie seni, bet vis dar klasikiniai, vintažiniai – tokie, su kuriais būdavo važinėjama prieš 50 metų. Tokius dažnai mėgsta išsinuomoti ir jaunavedžiai savo vestuvėms.

Filmavimo technikai vežioti

Skaityti toliau