Būstas Palangoje vilioja ne tik atostogautojus, bet ir naujakurius

Nuosavas būstas Palangoje – tai galimybė visus metus džiaugtis kurortinio miesto privalumais. Patogūs, elegantiški, jaukūs ir šiuolaikiški nekilnojamojo turto projektai orientuoti į individualius pirkėjų poreikius, be to, siekdami prisitaikyti prie nuolatos augančių ir griežtėjančių klientų reikalavimų, NT vystytojai siūlo išskirtinai aukštos kokybės projektus, užtikrinančius žemesnes šildymo kainas, saugią ir patogią kaimynystę, patikimą nekilnojamojo turto eksploataciją ne vieną dešimtį metų.

Atostogos ir gyvenimas Palangoje – kuo ypatingi kurortiniai miesteliai?

Gyvenu PalangojeApie gyvenimą pajūryje svajoja ne vienas Lietuvos gyventojas, kurį traukia didinga, banguojanti ir mėlyna jūra, minkštas smėlis ir ošiantys pušynai. Kurortiniai miesteliai padeda pamiršti kasdienius rūpesčius ir moko mėgautis šia akimirka. Daugelis didmiesčių gyventojų kiekvienais metais keliauja prie jūros pailsėti ir atsipalaiduoti. Deja, šis sprendimas turi ir savų trūkumų – jei galvojate apie poilsį vasaros metu, išsinuomoti gražią ir jaukią gyvenamąją vietą gali būti išties sudėtinga. Pagalvokite, kiek rūpesčių sumažėtų, jei turėtumėte nuolatinę vietą atostogoms? Būstas Palangoje gali būti naudojamas tiek ramiam laisvalaikiui su artimaisiais, tiek nuomai, tiek nuolatiniam gyvenimui pajūryje.

Skaityti toliau

Menas gimsta ir iš senų auto dalių

Nors, iš pirmo žvilgsnio, autodalys niekaip negalėtų būti susijusios su menu ar kokiomis nors romantiškomis gyvenimo linijomis, tačiau sumanūs žmonės autodalis panaudoja ir meno tikslams. Štai, pasirodo, iš senų automobilio dalių galima pridaryti visokių keistų dalykų, tad visai neverta iškart visko nereikalingo seno išmesti.

Gamina automobilių modeliukus

AutodalysInternete paieškojus galima lengvai rasti pavyzdžių, kur autodalys yra tiesiog panaudotos mašinų modeliukams sukurti. Tame yra žavesio, kadangi dalys naudojamos sukurti tam, kame iš tiesų kadaise buvo. Tik skiriasi masteliai ir funkcionalumas. Automobilio dalys kažkada atliko tikrą funkciją mašinoje, o vėliau jos tampa tik žaliava muliažiniams modeliukams pagaminti. Pavyzdžiui, gali būti pagamintas mažas traktoriukas, o gal lengvasis automobilis. Tereikia daug autodalių ir fantazijos. Paprastai tokie modeliukai yra labai sunkūs, kadangi jie pagaminti tiesiog iš metalo. Lengvesni bus tik patys mažiausi. Jų galima ir įsigyti iš meistrų menininkų, mėgstančių gaminti šias mašinėles. Kita vertus, smagu ir patiems pabandyti. Tad neišmeskite senų dalių, jeigu turite menininko gyslelę. Šaltais žiemos vakarais galėsite gaminti kažką iš mašinos detalių.

Gamina baldus iš dalių

Skaityti toliau

Minkšti baldai iš Ditre Italia sužavėjo pasaulį

Salono Ail Design atstovaujamas gamintojas Ditre Italia šiuo metu yra bene žinomiausias itališkų minkštų baldų brendas visame pasaulyje. Sunku patikėti, bet dar visai neseniai, maždaug 15 metų atgal, ši nuostabi italų kompanija nors ir specializavosi sofų bei fotelių gamyboje, buvo žinoma tik Italijos rinkai. Tokia anuomet buvo šio dizaineriškų baldų fabriko politika.

Viskas pasikeitė kai kompanijos vadovai iškėlė super ambicingą tikslą užkariauti ne tik Europos, bet ir viso pasaulio rinkas dizaineriškų minkštų baldų sektoriuje. Nuo to laiko gamintojas pradėjo kurti tik išskirtiniausius minkštų kampų ir sofų modelius, kurie kaipmat surado kelią į gero stiliaus ir protingų kainų gerbėjų širdis.

Išskirtinę, pilną ir naujausią Ditre Italia kolekciją Jūs galite pamatyti Ail Design puslapyje, skyriuje minkšti baldai www.aildesign.lt/minksti-baldai

Savo tikslams įgyvendinti kompanija iš pagrindų pakeitė savo kolekciją. Galima sakyti, kad nuo senosios tiesiog neliko nieko. Tradicinio, kiek konservatyvaus itališko stiliaus minkštus baldus pakeitė ultra šiuolaikiški, ištaigingi nauji 2-viečių, 3-viečių arba kampinių sofų modeliai, o juos papildė madingi dizaineriški foteliai suprojektuoti pagal paskutines baldų mados sroves.

Minkšti baldai

Kompanijos minkštų baldų linija tiesiog nustebino savo modelių įvairove. Lengvos sofos ant metalinių ar medinių kojelių, labiau tradiciniai modeliai su stambesniom ranktūrių ir sėdimų pagalvių apimtim, gilesnės sofos žmonėms mėgstantiems pusiau gulimą poziciją prie televizoriaus arba skaitymui. Čia lengvai gali rasti pasirinkimą net ir įnoringiausi klientai.

Skaityti toliau