Pagalba sau – mūsų pasąmonėje

GydymasAlternatyvi medicina visuomet turėjo vietą šalia įprastos medicinos ir buvo vertinama kontraversiškai, tačiau kai kam išgelbėdavo ir sveikatą, ir gyvybę. Teta gydymas remiasi teta bangų judėjimu ir reiškiniais mūsų pasąmonėje. Tai dabar vis dažniau populiarėjantis gydymo metodas, kuris padeda žmonėms savyje surasti ir vaistus, ir atsakymus, ir tinkamai užduodamus klausimus.

Klystame, kai pasitikime tik savo lėtu protu

Didžiausia klaida, ką gali žmogus daryti – tai per daug galvoti, per daug pasitikėti savo protu. Mes manome, kad tai mūsų protas suteikė visus žmonijos išradimus, kad tik mūsų proto vedimi mes turime dabartinę civilizaciją, galiausiai galvojame, kad tik dėl civilizacijos mes galime apskritai būti tuo, kuo esame, o sekdami jos pavyzdžiu viską darome remdamiesi protu. Tačiau dabar protas yra suvokiamas ne taip, kaip turėtų būti. Mes manome, kad tai mūsų lėtas loginis mąstymas ir protas kaip tik ir yra ta dalis, kuri leidžia mums gyventi kokybiškai, elgtis teisingai ir būti „protingais“. Ir tai yra didžiulė klaida. Mūsų protas, kuriuo mąstome garsiai ir lėtai – tai tarsi sustabarėjusi pluta, dengianti gilius pasąmonės klodus, kuriuose mąstymas vyksta žaibiškai.

Pasąmonės turtai – didesni nei įsivaizduojame

Skaityti toliau

Šviestuvai koridoriuje – atsakingas žingsnis

Jeigu mylite savo namus, tokiu atveju tikrai stengiatės kiekvienoje patalpoje sukurti kuo jaukesnę aplinką, kad ji būtų kuo mielesnė ir kad buvimas joje būtų kuo funkcionalesnis. Net ir tokiu atveju, jeigu toje patalpoje praleidžiame mažai laiko. Štai viena iš galimybių yra šviestuvai internetu koridoriuje, kuris taip at reikalauja galimybių įvertinimo bei tikslingo pasirinkimo.

Šviestuvai koridoriuje pasirenkami pagal kelias paprastas taisykles, kurios gali garantuoti, kad rasite tai,kas Jums tinka labiausiai. Kuo daugiau detalių įvertinsite – tuo tikresnis galite būti, kad radote tai,kas Jums labiausiai tinka. O sistemingai paieškai – skaitykite toliau.

Labai svarbu pasirinkti kuo ryškesnį apšvietimą, kadangi dažniausiai koridorius būna tamsi erdvė. Žinoma, ne visada ir tai tikrai nėra taisyklė, tačiau daugeliu atveju tai dažna situacija ir norint, kad patalpoje būtų patogu – svarbu susirasti ir tinkamą apšvietimo sistemą. Įvertinkite tai, kad šviestuvai koridoriaus erdvėje dažniausiai būna dideli, kadangi jie apšviečią visą patalpą. Daugeliu atveju užtenka vienos apšvietimo sistemos, kad visa patalpa būtų kokybiškai apšviesta ir nereikėtų jokių papildomų smulkmenų.

Skaityti toliau

Žemės ūkis ir fotografija

Visais atvejais, presai žemės ūkyje padeda nudirbti svarbų darbą ir palengviną darbų eigą – jie surenka ir suvynioja šieną, o tai tikrai padeda ir gerai veikia. Tačiau prie tų šieno kupetų, atrodo, dažniau fotografuojasi žmonės, negu jas kas panaudoja realiam tikslui. Kuo taip traukia kaimo vaizdai fotografus? Ogi puikiais fonais, kuriuose fotografuojamas objektas atrodo tikrai šauniai.

Sutvarkyti kaimo laukai – puiki vieta fotografijai

PresaiVisų pirma, ruloniniai presai yra tokia įranga, kuri gali itin greitai suvynioti šieną į visiškai vienodus geltonus šieno rulonus.Tai labai patogu ir galima tikėtis, kad taip suvyniojus šieną, yra labai patogu jį paskui pergabenti, kur reikia, ir panaudoti. Priklausomai nuo to, ar tai šlapia žalia žolė, ar sausas šienas, šis davinys yra paliekamas nuogas, arba įsuktas į plėvelę, saugančią žolės drėgmę. Visgi, sauso šieno geltonas rulonas vilioja ne vieną fotografą asmeninėms fotosesijoms. Gražuolės manekenės su šiaudinėmis skrybėlėmis, languotais marškiniais ir trumpais džinso šortukais sėdi ant tokių kupetų, stoviniuoja aplink ar kitaip pozuoja puikioms kaimo stiliaus nuotraukoms. Neretai ir jaunavedžiai per šienapjūtę pasirodo prie tokių rulonų nuotraukoms.

Pražydę rapsai

Skaityti toliau

Kaip pigiai ir efektingai atnaujinti namus

Margi tapetaiVisi trokštame gyventi jaukioje, gražioje aplinkoje, nes tokioje jaučiamės laisvi ir laimingi. Kartais žmonės net nepagalvoja, kad vos keli nupirkti tapetai internetu, pora pigesnių, bet gražių baldų, restauruoti seni, nauja PVC grindų danga ir nauja užuolaida – tai viskas, ko reikia, kad sukurtume tą namų jaukumą. Na, dar kibirėlio dažų ir vieno kito augalo. Visa tai gali greitai virsti nuostabiu namų jaukumu. Kažkas daro „kapitalinius“ remontus ir labai daug investuoja į interjerą, nors pakanka tikrai nedaug. Tad kaip įsikrausčius į seną ir prastai atrodantį butą jį lengvai ir greitai suremontuoti, paversti tikrai gražiu, jaukiu, o svarbiausia – išleisti nedaug.

Atnaujinkite sienas ir lubas

Atnaujinti sienas tikrai nėra sunku. Pirmiausia reikia nušveisti ir nulupti viską, kas ten jau yra ant sienų. Tą paprasta padaryti keliais būdais. Galima, visų pirma, skusti skustukais, tuomet galima naudoti kampinį ar diskinį šlifuoklį ir visa tai nušveisti. Tuomet nusiurbti dulkes. O tada galima sienas perdažyti, arba tinkuoti, arba, paprasčiausia – tiesiog užklijuoti tapetais. Tapetai visiškai neišduoda, kas yra po apačia, net jeigu po apačia užklijuosite pigiausią medienos drožlių plokštę. Taip galite sukurti labai jaukų ir gražų interjerą itin paprastais būdais. Tapetų galima rinktis ir dažomų, ir plaunamų, ir fototapetų, kurių kaina bus nedidelė. Visa tai leis sukurti tikrai naujus metus.

Grindys – naujumo ir jaukumo rodiklis

Skaityti toliau