Santuokos jubiliejų pažymėjo atostogos Bištone

BirštonasAndrius ir Agnė vedę jau 10 metų, ta proga jų laukė suplanuotas savaitgalio poilsis Birštone. Kaip juokiasi Agnė – nors jie vedę taip seniai, nereiškia, kad labai daug laiko praleidžia kartu. „Visą laiką nuolat suryja vaikai. Nors mes vedę jau seniai, bet 4 metus nesame praleidę nė savaitgalio, nė paros tik dviese. Kartu visada yra vaikai. Mažoji, kuri prieš metus tapo vyresniąja sesute, ir 1 metų sūnus. Taigi, šis savaitgalis mums abiem buvo ypatingas, nes pagaliau pabuvome iš tiesų dviese“, – šypsosi moteris.

Planavo iš anksto

Kaip sako Agnė, į tokią kelionę ji leidosi suplanavusi gerai pailsėti. Tačiau tam reikėjo labai daug padaryti iš anksto. Andrius dirba, o Agnė paprastai dirba namuose – užsiima su vaikais. Taigi, jie nėra pratę laiko leisti su auklėmis. Giminių nėra, kurie galėtų prižiūrėti du mažus vaikus. Galiausiai, norisi tikrai patikimos priežiūros, tokios, kuri reikštų, kad vaikai yra visiškai saugūs, kad viskas gerai. Tad Reikėjo surasti auklę vaikams. O būtent savaitgaliui ją rasti visuomet sunkiau, nes auklės, kaip ir kiti žmonės, labiausiai nori dirbti būtent darbo dienomis. Taigi, ir mokėti jai teko daugiau, kad pabūtų. Rinktis reikėjo iš kelių, kiekviena atrodė savaip gera ir savaip keista. Dar reikėjo susirasti maudymosi kostiumėlį – jau seniai Agnė neleido laiko kurorte ir SPA centre. Reikėjo ir chalato, šlepečių. Buvo jie likę nuo ligoninės, tačiau norėsi naujų asociacijų, tad ir pirkti teko naujai. Visa tai šiek tiek nuteikė tai kelionei. Žinoma, Agnė taip pat dar ir nuėjo prieš tai į kirpyklą, persidažė ataugusias plaukų šaknis, salone pasidarė manikiūrą ir pedikiūrą. Juk reikės būti baseinuose, pirtyse, kur kūno nepuoš gausa papuošalų ar drabužių, tad kūnas turi būti gražus.

Poilsis Birštone

Kaip ir tikėjosi, poilsis Birštone buvo nepaprastai smagus. Ji pagaliau turėjo kelias laisvas dienas nuo vaikų. Tai reiškė, kad nereikėjo jiems daryti valgyti, nereikėjo virti, skalbti, tvarkytis, maitinti. Nors ji ir myli motinystę, bet natūralu nuo to ir pavargti. Andrius sakė, kad jam šiek tiek nuobodu, nes jis labiau mėgsta ekstremalias pramogas. Tačiau pats Birštonas abiem suteikė malonius įspūdžius. Juk tai tikrai gražus miestas, ne be reikalo vadinamas kurortiniu. Čia atvyksta atsigauti ir pasveikti jėgas praradę žmonės, čia pat atkeliauja ir tie, kurie tiesiog ieško poilsio.

Palikite atsiliepimą