Geras apšiltinimas – mažiau šildymo išlaidų

Visi gerai žinome, kad gyvenant Lietuvos klimatinėmis sąlygomis, neapšiltintuose namuose peržiemoti neįmanoma. Kadangi šaltasis metų laikotarpis, turint galvoje temperatūros vidurkius, tęsiasi net ilgiau nei pusmetį, būsto šiltinimas – neišvengiamas.

Bendrovė UAB Termobūstas

Šildymo paslaugosĮmonė UAB Termobūstas diegia inovatyvias šiltinimo technologijas ir hidroizoliacines sistemas. Bendrovės siekis yra padėti Lietuvos gyventojams ne tik kokybiškai apšiltinti būstą, bet ir siekti įgyvendinti ekologiškus sprendimus ir padėti sutaupyti ilgalaikėje perspektyvoje. Bendrovė siūlo sienų šiltinimą ypač kokybiška medžiaga – poliuratano puta. Ji pasižymi ekologiškumu, nepriekaištinga šilumine varža, sandarumu ir atsparumu drėgmei bei temperatūrų variacijoms. Šios medžiagos ir technologijos naudą galima paaiškinti itin paprastu pavyzdžiu. Ar dažnai susimąstote, kiek šilumos resursų išnaudojate veltui? Jaigu gyvenate sename arba nekokybiškai pastatytame, jūsų būsto šiluma (nesvarbu kuo šildotės – dujomis, kietuoju kuru, centriniu šildymu) tiesiog per sienas iškeliauja į aplinką. Vadinasi, reikia daugiau energijos, kad būstas būtų apšildomas ir būtų konpensuojamas pro sienas prasiskverbusios šilumos deficitas. Todėl labai svarbu labiau izoliuoti ir apšiltinti namą, kad būtų mažesnės šildymo išlaidos. Šiuo atveju apšiltinimas putomis yra pritaikytas didžiulėms temperatūrų aplitudėms, ypač gerai apsaugo nuo drėgmės kaupimosi, kuris paprastai sąlygoja grybelių atsiradimą arba skatina rastis parazitus, kurie paprastai kenkia izoliacinėms medžiagoms. Taigi, už pakankamai neidelę kainą galite puikiai apsišiltinti būstą ir padaryti ypač gerą investiciją į ateitį.

UAB Termobūstas teikiamos paslaugos

Kita paslauga, kurią teikia bendrovė UAB Termobūstas, yra hidroizoliazcinės dangos įpurškimas , kuris apsaugo pastatą ir sienas nuo utravioletinių saulės spindulių, įvairiausių cheminių medžiagų, mechaninių procesų. Tokia danga yra ypač elastinga ir turi daugybę teigiamų savybių. Viena svarbiausių – apsauga nuo drėgmės nesulaikymo, kas, kaip jau minėta, lemia grybelių atsiradimą, parazitų veisimąsi, kuris kelia pavojų kitoms šalia esančioms medžiagoms. Tokią dangą UAB Termobūstas jau diegė ne vienuose namuose ir įrenginejant komercines patalpas. Džiugu, kad iki šiol klientai išliko patenkinti ir teigia, kad patalpos ne tik apsaugotos nuo drėgmės, bet jose vyrauja gaivus ir sveikatai naudingas – švarus oras.

Geriausias būsto apšiltinimo būdas

Vladas su žmona praėjusią vasarą įsigijo nedidelį sklypelį Varėnos rajone, kur nusprendė pasistatyti kaimo sodybėlę. Nuo pat kasimo darbų iki pat akimirkos kai po visų statybų buvo suteikiamos valymo paslaugos, pora pasitikėjo specialistų pagalba, todėl ir šiltinimo darbus patikėjo geriems specialistams – įmonei UAB Termobūstas. Iš anksto žinoję, kad būstą šildys naudodami kietąjį kurą, Vladas su žmona ilgai svarstė, koks turėtų būti sienų šiltinimas. Kadangi tai pirmas Vlado statytas namas, didelės patirties ir žinių apšiltinimo darbuose Vladas neturėjo. Jam buvo žinomi senieti, klasikiniai statybų metodai be ypatingo dėmesio kamštinėms medžiagoms. Dar prieš šiltinimo darbų procesą susisiekęs su bendrovės UAB Termobūstas specialistais ir gavęs puikią konsultaciją, kurios metu buvo supažindintas su medžiagomis, numatomos investicijos ptikimumu, išgirdęs puikių atsiliepimų, Vladas nusprendė sienas apšiltinti, neudodamas sandarųjį apšiltimimo poliuretanu metodą. Vyras buvo informuotas, kad metodas pasižymi ypač geru šilumos sulaikymu, nepaprastai gera varža ir sandarumu. Porą džiugino puikus komandos darbas, greitai atliktas darbas ir suteikta solidi garantija. „Svarbu su komanda susitarti…juk atsiradus kokiam gedimui, nusidėvėjimui ir vėl juos norėčiau kviesti – jie juk viską žino, patys viską darė, todėl svarbu užmegzti kolegišką ryšį“- teigia Vladas, ypač patenkintas UAB Termobūstas komandos darbu. Taigi, vieną šaltajį sezoną jau peržiemojusi pora patikina, kad žiemą praleido ypač šiltame būste, kurį pašildžius per naktį, šiluma laikydavosi tikrai ne vieną dieną.

Palikite atsiliepimą